До Ніжина завітали поважні гості

1 грудня, з робочим візитом до нашого міста завітали губернатор Чернігівської області Валерій Куліч та народний депутат України Олександр Кодола. Після урочистого відкриття підйомної платформи в актовій залі Ніжинського дитячого будинку-інтернаті (детальніше за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/news/3023/vdbulos-urochiste-vdkrittya-pdyomno-platformi-v-njinskomu-dityachomu-budinku-nternat-.html ), гості оглянули стан виконання проектів, які реалізуються саме за їх підтримки. А саме: реконструкцію єдиного в Ніжині басейну на базі НВК "Престиж" та нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям.

Потому, народний депутат України Олександр Кодола та перший заступник міського голови Григорій Олійник завітали до дитячого садочку № 21, де відбулося відкриття спеціалізованої групи для дітей з певними вадами розвитку. Діточки матимуть змогу займатися з фахівцями не лише у будні дні, а й у вихідні. Для цього є спеціально обладнані приміщення фізкультурного типу, логопедичний кабінет, кабінет психолога та ін.

Відбулась ще одна дуже важлива подія для нашого міста, а саме: урочисте відкриття кімнати відпочинку, тренажерного залу, кімнати для масажу, території соціальних майстерень для людей з особливими потребами та людей літнього віку у приміщенні Ніжинського територіального центру соціального обслуговування. Почесними гостями були заступники міського голови Григорій Олійник та Ігор Алєксєєнко, помічник народного депутата України Олександра Кодоли Тамара Стратілат, депутат Чернігівської обласної ради від ВО “Батьківщина” Сергій Охонько. голова «Спілки Самаритян України Чернігівське об’єднання» Ірина Балакірєва, представники німецької «Спілки Самаритян України», голова Ніжинської міської організації Товариства Червоного Хреста України Наталя Саєнко. Директор центру Інеса Шаповалова виступила зі словами подяки всім присутнім, хто доклав зусиль задля доброго діла. Відвідувачі територіального центру мали змогу випробувати нові тренажери та подякувати меценатам за можливість покращити та зберегти здоров`я.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

04.12.2017