Керівники комунальних підприємств розпочали звітування про фінансово-господарську діяльність за І квартал 2020 року

13 травня прозвітував директор КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства Петро Лабузький про результати діяльності за І квартал 2020 року. У заслуховуванні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник, радник міського голови Сергій Осадчий та посадові особи відділу економіки та інвестиційної діяльності.

Петро Лабузький прозвітував про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства за І квартал 2020 року. А саме, про фінансово-економічний стан підприємств, звернув увагу на чинники, які вплинули на фінансовий результат підприємств.

Приділили увагу питанням системної та прогнозованої роботи комунального підприємства, забезпечення надійності надаваних якісних послуг населенню.

У своїй діяльності підприємства ефективно використовують власні кошти, виконують всі обов’язкові критерії, своєчасно розраховується з фондами.

У І кварталі 2020 року підприємство «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» застосовувало тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення затверджені виконавчим комітетом Ніжинської міської ради рішенням №239 від 02 серпня 2018 року.

Обсяг наданих послуг збільшився у порівнянні з минулим роком на 197 тис.грн. з ПДВ. Досягнуто росту чистого доходу. Підприємство спрацювало з прибутком в сумі 28 тис.грн.

Після заслуховування міський голова Анатолій Лінник надав протокольні доручення.

Із звітами підприємств можливо ознайомитися за посиланням: http://www.nizhynrada.gov.ua/article/704/komunaln-pdprimstva.html

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Ольга Гук

13.05.2020