Мегаурок з англійської мови

28 травня ніжинці допомагали Україні подолати світовий рекорд Гіннеса - провести найбільший урок англійської мови у світі.

Мегаурок з англійської мови відбувся в приміщенні Ніжинської міської центральної бібліотеки. Проводила його доцент кафедри англійської мови і методики викладання факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя – Олена Москалець. В заході приймало участь 134 учасники різного віку. Найстарший учасник – Зеленько Анатолій Степанович, 81 рік і наймолодша учасниця – Постол Поліна Сергіївна, 4 роки. Відвідали захід і Ніжинські очільники.

Даний проект належить громадській організації «GoGlobal» у співпраці з Посольством США, Американським домом у Києві, Міністерством культури України та Британською Радою на підтримку ініціативи Президента України «2016 рік - Рік англійської мови» та Днів Америки в Україні.

Результати акції будуть відомі орієнтовно за 2 місяці після того, як комітет Книги рекордів Гіннеса опрацює всі надані організаторами матеріали. Відео- та фотофіксація уроків, а також офіційні заяви незалежних спостерігачів слугуватимуть доказами для Книги рекордів Гіннеса.

Управління культури і туризму

Ніжинської міської ради

01.06.2016