Нарада з благоустрою міста

Відбулась робоча нарада з питань благоустрою міста Ніжина під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні також взяли участь радний міського голови Сергій Осадчий, начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман, начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Анатолій Кушніренко, головний спеціаліст відділу з благоустрою Олександр Дорошенко.

Міський голова Анатолій Лінник на початку зустрічі наголосив на благоустрою парків та скверів по місту до Великодня та Дня міста(з 02-04 травня 2019року). Анатолій Валерійович надав доручення начальнику управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолію Кушніренку облаштувати посадочні зони (зупинки громадського транспорту) по вул. Шекерогринівській.

Начальник комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» Владислав Корман зазначив ефективність робіт по прибиранню вуличного змету (роботи будуть продовжуватись і надалі)

Начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко доповів, що проект нового кладовища на землях Кунашівської сільської ради (18 га) вже замовлено. Продовжується ямковий ремонт по місту Ніжину. Закінчено роботи на круговому русі на перехресті вул.Об’їжджій – вул.Шевченка, встановлені нові бордюри, облаштована клумба (дорожні знаки рух по колу та напрямки руху).

За підсумками наради було надано доручення раднику міського голови Сергію Осадчому разом з відділом управління та приватизації комунального майна підготувати проект рішення на пленарне засідання сесії міської ради щодо продажу пам’ятника Леніна з аукціону.

Слід зазначити, що благоустрій міста перебуває на особливому контролі у міської влади.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.04.2019