Відбувся особистий прийом громадян

26 квітня відбувся особистий прийом громадян міського голови Анатолія Лінника на якому також були присутні начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Кулініч, начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В'ячеслав Лега, начальник відділуроботи з самоорганізації населення Наталія Бойко та начальник сектора з питань прийому та звернення громадян Ірина Назаріна, головний спеціаліст відділу земельних відносин Яніна Процько, начальник відділу з управління та приватизації комунального майна Ніна Федчун. На прийомі було 4 заявники.

Ніжинці звернулися до міського голови з різноманітними питаннями, які стосувалися житлово-комунального господарства: про заборону руху багатотонажного транспорту по вул.Матросова(надали роз’яснення що скрізь по місту встановлюються дорожні знаки із забороною руху для багатотонажного транспорту); про вивіз сміття(доручення відповідним службам забезпечити прибирання сміття до Великодня); про використання комунального майна в парку ім.Т.Г.Шевченка; про виділення земельної ділянки під забудову (порадили звернутись з заявою на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин та розглянути можливість надання земельної ділянки у власність так як заявник є учасником бойових дій)

Міський голова, вислухав мешканців. За результатами прийому громадян, Анатолій Валерійович дав відповідні доручення керівникам профільних виконавчих органів міської ради щодо вирішення порушених громадянами питань.

Всі звернення, прийняті на усному прийомі знаходяться на особистому контролі міського голови.

Нагадуємо, що прийом міського голови здійснюється за попереднім записом. Запис на особистий прийом проводиться щодня з 08.00 до 17.00 год. (без обідньої перерви) в кім.№10, площа Івана Франка,1 (тел. 7-11-21).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

26.04.2019