Останні два тижні перед комунальними підприємствами поставлено першочергове завдання – інвентаризація захисних споруд та їх ремонт

Ніжин єдине місто по всій області, яке розпочало приведення в порядок всіх укриттів. «Потрібно розуміти, що в цих умовах, при будівництві нових будинків потрібно враховувати питання будівництва надійних укриттів. Наразі це вимога часу. Після перемоги потрібно розуміти, що з таким сусідом потрібно бути готовим до будь-яких провокацій», - зауважив міський голова Олександр Кодола.
Управління житлово-комунального господарства та будівництва вже заключили 11 договорів з підрядною організацією по ремонту укриттів. На сьогодні 8 укриттів відремонтовані, залишилося встановити лави для сидіння.
Міський голова Олександр Кодола звернув увагу комунальних служб на облаштування укриттів по вул.Космонавтів.
Очільник міста доручив першому заступнику міського голови Федору Вовченку підготувати інформацію щодо списання, продажі чи передачі укриттів в комерційні структури за останні 20 років.
Управління житлово-комунального господарства та будівництва розпочали грейдерування вулиць з підсипкою, прибирання стихійних сміттєзвалищ. ЖЕКі проводять косовицю, прибирають прибудинкові території, почали завозити пісок на дитячі майданчики.
На поточному тижні в місті буде розпочато поточний ремонт доріг міста.
24.05.2022