Підсумки минулого тижня та плани на поточний

Відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботизі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.

До відділу поліції за минулий тиждень надійшло 245 заяв, з яких 19 занесено до ЄДР (у минулому році за аналогічний період занесених справ до ЄДР було 51). Складено 116 адміністративних протоколів. По лінії ДАІ таких протоколів було складено 41. 2 вересня сталося ДТП із потерпілою особою (біля парку Т. Шевченка водій в стані алкогольного сп'яніння здійснив наїзд на пішохода).

Перший заступник міського голови Григорій Олійник підняв питання контролю за виконанням прийнятих рішень виконавчого комітету та Ніжинської міської ради: «Якщо якесь рішення приймається, - ми маємо тримати на контролі його виконання і вразі виникнення якихось проблем, - оперативно на них реагувати».

Начальник відділу фізичної культури та спорту Павло Глушко проінформував присутніх про відзначення 9 вересня Дня фізичної культури та спорту на міському стадіоні «Спартак». Найзначимішою подією свята стало встановлення нового рекорду України Костянтином Мухомодєєвим. Костянтин перевершив навіть свій прогноз - 4000 разів. Він качав прес протягом години, і представник Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін зафіксував результат - 4 248 підіймань тулуба.

Щодо планів заходів:

Вівторок, 12 вересня о 15.00 у малому залі відбудеться круглий стіл з представниками ОСББ та ЖБК щодо готовності до нового опалювального сезону.

Середа, 13 вересня о 10.00 у малому залі зустріч ветеранів війни та активістів первинних ветеранських організацій з керівництвом міста.

П’ятниця, 15 вересня о 10.00 (вул. Небесної Сотні- пл. Гоголя), - урочиста хода ветеранів, мешканців міста та мітинг біля Пам’ятного знаку загиблим землякам в роки Другої Світової війни.

12.00 – площа Гоголя - святкова програма з нагоди 74-ої річниці визволення Ніжина від фашистських загарбників.

Субота, 16 вересня з 11.00-15-00, - міський фестиваль «Його величність ніжинський огірок» ( парк ім. Т.Г.Шевченка)

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

11.09.2017