Питання фінансування міських програм

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку міста, підприємницької діяльності, дерегуляції, фінансів та бюджету.

На засіданні комісії були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступники міського голови: Сергій Дзюба, Сергій Осадчий, Ігор Алєксєєнко, депутати міської ради.

Фінансове управління подало на розгляд членів комісії 66 місцевих програм на 2017 рік, з них розглянуто 32 програми. Серед них:

Міська Програма медичного забезпечення хворих у разі амбулаторного лікування на 2017 рік.

Міська Програма медичного забезпечення хворих у разі амбулаторного лікування на 2017 рік.

Міська цільова соціальна програма протидії захворюванню на туберкульоз на 2017 рік.

Міська цільова Програма енергозбереження та енергоефективності на 2017 рік.

Міська цільова Програма підтримки осіб, мобілізованих до лав Збройних сил України та інших військових формувань України, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців міста Ніжина на 2017 рік .

Міська цільова соціальна програма протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2017-2018 роки.

Міська цільова програма «Забезпечення централізованих заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет » на 2017 р.

Міська цільова програма «Турбота» на 2017 рік.

Міська програма забезпечення житлом дітей-сиріт,дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2016-2020 роки.

Програма розвитку малого та середнього підприємництва у м. Ніжині на 2017-2020 роки.

Міська цільова програма з виконання власних повноважень Ніжинської міської ради на 2017 рік.

Міська цільова програма висвітлення діяльності Ніжинської міської ради та її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у міській газеті "Вісті" у 2017 році.

Міська цільова Програма відшкодування частини сум кредитів, отриманих фізичними особами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2017 рік.

Міська Програма допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації у 2017-2020 роках.

Міська Програма допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, призову громадян України на строкову військову службу та виконання заходів з мобілізації у 2016-2020 роках.

Програма енергозбереження та енергоефективності у навчальних закладах Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області на 2017 рік (з.ф.), в т.ч. на заміну вікон ДНЗ № 23, заміну твердопаливного котла ДНЗ № 16 .

Програма енергозбереження та енергоефективності у навчальних закладах Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області на 2017 рік (з.ф.), в т.ч. на заміну вікон спортзалу ЗОШ №3, встановлення твердопаливного котла в ЗОШ № 3.

Програма енергозбереження та енергоефективності у навчальних закладах Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області на 2017 рік.

Програма розвитку фізичної культури та спорту, фінансової підтримки кращих спортсменів та покращення матеріально-технічної спортивної бази міста на 2017 рік.

Міська Програма розвитку Міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Ніжинської міської ради на 2017 р.

Цільова Програма розвитку Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Ніжинського місцевого осередку фізкультурно- спортивного товариства "Спартак" на 2017 рік.

Прграма з енергозбереження та енергоефективності у Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів Ніжинської міської ради.

Програма розвитку культури, мистецтва і охорони культурної спадщини на 2017 рік.

Цільова програма проведення археологічних досліджень в місті Ніжин на 2017 – 2021 роки.

Міська цільова програма "Реконструкція та розвиток кладовищ міста на 2017 р."

Міська цільова Програма енергозбереження та енергоефективності на 2016-2020 роки.

Міська цільова Програма «Удосконалення системи поводження з твердими побутовими відходами м. Ніжина, розвитку та збереження зелених насаджень на 2017 рік".

Міська Програма забезпечення пожежної безпеки м.Ніжина на 2017 рік.

Міська цільова Програма «Розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств м.Ніжина на 2017 рік».

Міська програма "Розробка схем та проектних рішень масового застосування та детального планування на 2017рік".

Програма забезпечення виконання заходів з підготовки, організації та проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів та забезпечення проведення навчальних зборів роти охорони та загонів оборони на території міста Ніжина на 2017 рік.

Міська цільова Програма "Розвиток безпеки дорожнього руху в м. Ніжині на 2017 р."

Що стосується фінансування програми по прибиранню вулиць міста, то після тривалих обговорень зупинились на такому варіанті:

Оскільки нерозглянутими залишилась значна кількість питань, було вирішено продовжити засідання комісії у четвер об 11.00.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.02.2017