Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Головуючий засідання Андрій Деркач подав на розгляд членів комісії проекти рішень, які заплановано винести на чергове пленарне засідання міської ради.

Це проекти рішень, що стосуються поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам та фізичним особам, внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.

Серед вище зазначених розглядався проект рішення «Про внесення змін до рішення сесії ніжинської міської ради від 30 червня 2016 року №36-12/2016 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальному підприємству ВУКГ». Проект рішення розроблений з метою регулювання роботи даних комунальних підприємств.

Формулювання рішення 13 сесії VII скликання звучало так: «Надати дозвіл комунальному підприємству “Виробниче управління комунального господарства” на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки площею 7,7579 га по вул. Бобрицька, 73 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Термін дії дозволу – шість місяців». Земельна ділянка з балансу комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”, згідно з прийнятими змінами до рішення, передана на баланс комунального підприємства «Керуюча компанія «Північна».

Проекти рішень розглянуто, обговорено і винесено на розгляд сесії міської ради.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

15.02.2017