Почастішали випадки крадіжок велосипедів

Відбулася оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Іванівну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень. Також відділ адміністративно-дозвільних процедур (Градобик В.М.) та реєстраційний відділ (Федчун Н.О.) доповіли про виконану роботу за перше півріччя 2017 року

За минулий тиждень до відділу поліції надійшла 200 заява, 27 з яких занесено до ЄДР: 12 випадків крадіжок, 3 випадки обігу наркотичних речовин, 3 випадки ДТП з постраждалими. Складено 153 адміністративні протоколи, з яких найбільше число оформлено групами оперативного реагування, - 71, 66 – дільничими інспекторами. Із 153 зафіксованих адміністративних протоколів, - виписано 92 попередження, накладено 37 штрафів, 24 протоколи – передано на розгляд інших органів.

«Знову почастішали випадки викрадень велосипедів. Слід відмітити, що часто самі хазяїни провокують зловмисників своїми вчинками, а точніше, - бездіяльністю, лишаючи свої велосипеди під магазинами без будь-яких засобів контролю, та без замків. Також крадіжки стосуються і викрадень матеріалів із «чорного металу»: стовпчиків на присадибних ділянках, металевих резервуарів тощо. Я закликаю громадян міста вживати більш дієвих засобів щоб вберегти своє майно!», - наголосила Інна Іванівна. Резонансною подією минулого тижня стало викриття посіяної рослини коноплі площею 19/65 метрів. Загальна кількість рослин становить 24 тисячі 757 штук, вагою 772 кг. За частиною 2 статті 310 Кримінального Кодексу власнику загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.

Обговорюючи план роботи на тиждень, міський голова Анатолій Лінник акцентував увагу на заплановану на 26 липня чергову сесію міської ради:

24 липня, 9.30 – засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю

25 липня, 10.00 - Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

25 липня, 15.00 - Засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

24.07.2017