Позачергове засідання виконавчого комітету

23 жовтня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради в на чолі з першим заступником міського голови Григорієм Олійником. На розгляд виконавчого комітету був винесений проект рішення:

- Про виконання бюджету міста Ніжина за 9 місяців 2017 року.

Начальник фінансового управління Писаренко Людмила прозвітувала відносно бюджету міста Ніжина. Потому відбулося обговорення та аналіз стану виконання бюджету міста за 9 місяців 2017 року по доходах і видатках в порівнянні з річним планом та показниками, затвердженими як в цілому по бюджету, так і в розрізі галузей, поточних і капітальних видатків, програм місцевого значення; обговорення недоліків, допущених в процесі виконання бюджету з метою їх усунення та недопущення в наступні бюджетні періоди.

Григорій Миколайович підкреслив: «Економія коштів і раціональне використання їх, воно було, є, і на сьогоднішній день стає більш актуальним. Ми ставимо задачу всім керівникам і розпорядникам про те, що вони повинні бути готовими прозвітуватися про кожну гривню, як використану, так і про ту, що була надана. Ми зараз розпочали підготовку бюджетного процесу 2018 року, це підготовка бюджетних запитів , розрахованих на сьогодення і потреби».

За підсумками засідання виконавчого комітету проект рішення був затверджений.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

24.10.2017