Шановні випускники, батьки, педагоги!

Сердечно вітаємо вас із знаковою подією у житті – завершенням шкільного навчання!

Ще недавно пролунав останній дзвоник, позаду зовнішнє незалежне оцінювання. І кожен з вас впродовж шкільних років довів, передусім собі, що готовий до нового, важливого етапу у своєму житті. Відсьогодні ви йдете у доросле життя, де будуть чекати нові вершини та нові досягнення. Отримані знання це ваше безцінне багатство і воно буде слугувати вам усе подальше життя.

Ми впевнені в тому, що кожен випускник зробить правильний вибір, здійснить свою мрію і продовжуватиме навчання в обраному напрямку. Віримо, що всі ви вже восени будете навчатися у вищих навчальних та професійних закладах. Завжди пам’ятайте, що ваші батьки, наставники, педагоги, рідне місто покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вчителям та рідним.

Також вітаємо і батьків сьогоднішніх випускників, адже разом із своїми дітьми ви пройшли цей довгий шлях, раділи першим здобуткам та підтримували і надихали до нових звершень. А педагогам дякуємо за безмежне терпіння та вклад у наших дітей, адже вони наше майбутнє.

Бажаємо вам з вірою у завтрашній день, впевненістю у власні сили, крокувати в щасливе мирне майбутнє, примножувати славу рідного Ніжина та України, бо народилися ви і зростали у незалежній державі, яку віками виборювали наші діди та прадіди. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої Батьківщини!

З повагою

Міський голова Анатолій Лінник

Секретар міської ради Валерій Салогуб

28.06.2019