Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби! Дорогі захисники України!

6-го грудня ми з вдячністю вшановуємо тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто захищає державу, забезпечує мир і спокій наших громадян. Саме ви бороните кордони нашої країни, її національні, конституційні інтереси, забезпечуєте безпеку всіх громадян України у ці непрості часи випробувань для нашої держави.

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати на захист своєї країни, рідних і близьких. Ваша служба - це не тільки професія, для більшості з вас - це справа всього життя, це - найвища честь, покликання.

У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Сьогодні, в складний для України час, службовці нашої армії стоять на сторожі безпеки українців, захищають українські землі від втручання ворогів, виявляючи відвагу та героїзм. Українська армія може по праву пишатися своєю історією, своїми традиціями. Для її військовослужбовців служіння народу завжди було та є найвищою честю, покликанням і обов’язком. Сила та міць української держави - у єдності армії та народу.

Бажаємо всім українським військовослужбовцям міцного здоров’я, надійного родинного тилу, витримки, незламного духу, віри у силу власної держави, щастя, звершення всіх мрій і побажань, добра та мирного неба над рідною землею! Дякуємо кожному за вашу сміливість та відданість. Ви є прикладом для молоді та взірцем патріотизму, відваги та мужності.

Нехай любов до України, народна повага надихають Вас на перемогу у нелегкій благородній справі - служіння народу України!

Слава Збройним силам України! Слава Україні!

З повагою,

міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

06.12.2019