Служба 101 повідомляє

На минулому тижні виникло 3 пожежі:

Ввечері 23 лютого на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу будівлі диспетчерської, за адресою: м. Ніжин, вул. Носівський Шлях. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівля будівлі по всій площі. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вночі 24 лютого на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, за адресою: с. Бобрик, вул. Петровського. Внаслідок пожежі вогнем знищено житловий будинок. Ймовірна причина пожежі: необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

Вночі 27 лютого на ПЗЧ 16 ДПРЧ надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, за адресою: с. Дуболугівка, вул. Червоних Партизан. Внаслідок пожежі вогнем знищена веранда та домашні речі, пошкоджено перекриття, покрівлю та стіни житлового будинку. На місці пожежі виявлено тіло невстановленої особи. Ймовірна причина пожежі: порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів. Перевірку по факту пожежі проводить Ніжинський ВП ГУ Національної поліції України в Чернігівській області.

З метою попередження виникнення пожеж, загибелі та травмування населення на них Ніжинський МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області попереджує:

обережне користування вогнем допоможе Вам зберегти роками надбане майно, а не рідко і життя Ваше та оточуючих Вас людей.

виходячи з дому, переконайтесь, що електричні та газові прилади відключені.

маленька іскорка може стати причиною великого лиха.

паління в стані алкогольного сп’яніння може призвести не лише до пожежі, а і до загибелі.

01.03.2016