Тижні проти діабету

3 19 по 25 серпня 2017 року наше місто стало учасником соціальної програми лабораторії СІНЕВО «Тижні проти діабету» (акція проходила за адресою: м. Ніжин, вул. Гоголя, 11). Ця програма вже цілий місяць подорожує Україною, кожного тижня змінюючи свою географію.

В рамках цієї програми жителі Ніжина змогли скористатися нагодою та безкоштовно перевірити свій рівень глюкози крові та здати аналіз «Глікований Гемоглобін». Нагадаємо, що глікований гемоглобін — це аналіз, який показує рівень цукру в крові за останні три місяці. Цей показник дає змогу визначити діабет або стан переддіабету.

Більше тисячі наших містян, різного віку та роду занять, скористалися цією послугою. Впевнені, що ця акція допомогла нашим городянам своєчасно виявити ризики виникнення діабету, проконтролювати свій стан здоров’я, ефективність своєї дієти та способу життя, підвищити рівень медичних знань щодо цього страшного діагнозу.

Як повідомили представники СІНЕВО, це не остання соціальна акція, яка буде проводитися у нашому місті. Детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті лабораторії: https://www.synevo.ua/uk/.

Відділ інформаційно-аналітичної

роботи та комунікацій з громадськістю

30.08.2017