У місті засяяла новорічна ялинка

Сьогодні, 18 грудня, відбулось святкове відкриття головної новорічної ялинки Ніжина. На центральній площі міста працював Новорічно-Різдвяний ярмарок, на якому можна було придбати сувенірну продукцію та предмети побутового вжитку, казкові герої розважали дітей, які завітали на свято, а вогні ялинки та новорічних декорацій радували всіх присутніх.

Міський голова Олександр Кодола привітав усіх містян З Днем Святого Миколая та відвідав разом із найменшими учасниками свята ярмарок.

«Ось і засяяла головна новорічна ялинка нашого міста. Ця новорічна красуня є головним атрибутом і головним символом всіх новорічних і різдвяних свят, яких чекають і дорослі і маленькі. І не тільки тому, що вони пов’язані з солодощами і подарунками, а й тому, що вони вселяють в нас кожного року надію на краще, надію на добро, надію на злагоду в нашій державі, у нашому древньому місті Ніжині. Я бажаю, щоб Святий Миколай приніс у кожну ніжинську домівку Боже благословіння, мир та любов», - привітав ніжинців Олександр Кодола.  

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

18.12.2020