Відбулось чергове засідання комісії з питань земельних відносин, будівництва та архітектури

6 вересня у великому залі відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації.

Головуючим комісії був Андрій Деркач. Також були присутні: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, члени комісії, а також керівники структурних підрозділів виконавчого комітету. Засідання розпочато з оголошення основних проектів рішень, які були винесені на обговорення, а саме:

- Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічної документації із землеустрою та надання у приватну власність;

- Про внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу власникам об`єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках;

- Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою.

Також, у ході засідання були розглянуті звернення та заяви громадян Ніжина. Вивчені умови виконання договорів по оренді землі та ін. Розглянуті питання винесені на розгляд наступної сесії міської ради. По деяким з них були напрацьовані відповідні протокольні доручення.

">

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та

коммунікацій з громадкістю

06.09.2017