Відбулось засідання виконавчого комітету

6 вересня у малій залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням першого заступника міського голови Григорія Олійника. У засіданні взяли участь міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, радник міського голови Сергій Осадчий, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Колесник, члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів та виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради, ЗМІ.

На порядку денному було 11 проектів рішень, а також Різне:

1.Про відзначення з нагоди Дня рятівника.

2.Про відзначення з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

3.Про відзначення з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

4.Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

5.Про розміщення тимчасових споруд у м. Ніжині.

6. Про надання дозволу на розірвання договору на тимчасове користування місцем розташування зовнішнього рекламного засобу (реклами в м. Ніжині).

7.Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Ніжині.

8.Про створення прийомної сім’ї та влаштування дітей.

9.Про нагородження Марченко Богдани Олександрівни.

10. Про фінансування заходів міської програми «Молодь Ніжина» на період до 2020 року, затвердженої рішенням Ніжинської міської ради від 21.12.2017 року № 5-34/2017 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2018 рік».

11.Про поповнення міського резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

У різному розглянули питання: про стан виконання доручення щодо проведення моніторингу платників податку на доходи фізичних осіб станом на 01.07.2018р.; про розгляд листа директора КП «Оренда комунального майна» Шумейко О.М. щодо необхідності зміни власника тимчасових споруд ТОВ «Сінком-Холдінг»; про оголошення набору проектів Громадського бюджету на 2019 рік; про необхідність проведення скошування бур’янів вздовж залізничних колій.

Валерій Салогуб оголосив, що з 3-го вересня по 26 жовтня проходить набір проектів громадського бюджету на 2019 рік. Проект подається особисто автором (одним з авторів) у паперовому та електронному вигляді за адресою: м. Ніжин, площа імені Івана Франка, 1, кім. № 65 та на е-mail: [email protected] з поміткою «Громадський бюджет». Більш детальна інформація у рубриці «Громадський бюджет»: http://nizhynrada.gov.ua/interview/68/gromadskiy-byudjet.html або за телефоном 7-15-65.

Всі проекти рішень були детально розглянуті та прийняті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

06.09.2018