Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

25 квітня у малій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Анатолія Лінника. У засіданні взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Алєксєєнко, радник міського голови Сергій Осадчий, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак. На порядку денному був 1 проект рішення та 5 проектів рішень подані для розгляду у робочому порядку. Різне:

1.Про погодження режиму роботи.

2.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету "Про надання матеріальної допомоги" №112 від 11 квітня 2019 року.

3.Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя.

4.Про підготовку та проведення на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів до Збройних Сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до чинного законодавства України.

5.Про присвоєння звання "Людина року - 2018".

6.Про нагородження грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

РІЗНЕ:

Оновлений та приведений у відповідність до вимог чинного законодавства проект рішення "Про підготовку та проведення на території Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів до Збройних Сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до чинного законодавства України" представив на розгляд членів виконавчого комітету старший офіцер мобілізаційного відділення Ніжинського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки капітан Олександр Ващенко. Проект рішення був одноголосно підтриманий.

В ході обговорення проекту рішення "Про присвоєння звання "Людина року - 2018" начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак не лише звернула увагу членів виконавчого комітету на номінації та номінантів конкурсу, але і запросила присутніх на церемонію нагородження, яка відбудеться 02 травня у міському Будинку культури о 17.00 годині.

Проект рішення «Про відзначення Грамотою виконавчого комітету Ніжинської міської ради» представляла начальник сектора з питань кадрової політики відділу юридично-кадрової роботи Ольга Чепуль, яка зазначила що відзначається 75-річчя від дня створення Ніжинського професійного аграрного ліцею Чернігівської області. Починаючи із далекого 1944 року, коли в повоєнному Ніжині 27 квітня було утворено школу фабрично-заводського навчання із стін навчального закладу виходять водії, трактористи, машиністи, слюсарі, зварювальники. Це люди, які своєю працею робили і роблять великий внесок у розвиток Ніжина. Міський голова Анатолій Лінник надав Ользі Чепуль доручення підготувати з нагоди ювілейної дати особливу грамоту у великому форматі (А3), всі члени виконкому одноголосно підтримали дану пропозицію та проголосували за Почесну Грамоту.

Всі подані проекти рішень на засідання виконавчого комітету були детально обговорені та прийняті.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

25.04.2019