Відбулося засідання депутатської комісії по законності

Сьогодні, 11 червня, в малій залі міськвиконкому відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю під головуванням Олега Щербака.

На розгляд винесені проекти рішень, які розглядатимуться на пленарному засіданні сесії Ніжинської міської ради:

1.Про внесення змін до додатку №6 рішення Ніжинської міської ради від 24 грудня 2019 року №7-65/2019 «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2020 рік».

2.Про затвердження брендбуку та правил використання логотипу міста Ніжина на офіційній та промоційній продукції.

3.Про затвердження Положення про відділ економіки та інвестиційної діяльності виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області.

4.Про збільшення статутного капіталу та затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства».

5.Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирних житлових будинків в м. Ніжині Чернігівської області.

6.Про внесення змін до пункту 6 рішення Ніжинської міської ради VIIскликання «Про умови оплати праці міського голови м. Ніжина Лінника А. В.» від 24 листопада 2015 року №5-2/2015.

7.Про затвердження Положення про відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області.

8.Про передачу на балансовий облік майна комунальної власності.

9.Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради Чернігівської області VII скликання «Про перейменування Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 Ніжинської міської ради Чернігівської області» від 29 квітня 2020 року № 55-72/2020.

10.Про надання дозволу на списання з балансу Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області основних засобів та інших необоротних матеріальних активів.

11.Про внесення змін та затвердження Положення про Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області в новій редакції.

12.Про внесення змін та затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти в новій редакції.

13.Про затвердження Положення про порядок звільнення земельних ділянок та об’єктів благоустрою від тимчасових споруд, малих архітектурних форм, що встановлені без правовстановлюючих документів на території населених пунктів Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Також депутатська комісія розглянула блоки земельних, майнових питань та питання стосовно устаткування дорожніх знаків на території міста.

Засідання комісії супроводжувалося активним обговоренням питань порядку денного, в результаті якого проекти рішень було рекомендовано винести на розгляд пленарного засідання. За результатами засідання комісією надані відповідні рекомендації для усунення неточностей та приведення проектів рішень у відповідності до чинного законодавства.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

11.06.2020