Ювілейний «Талант Року - 2019»

Напередодні закінчення навчального року за підтримки Ніжинської міської ради традиційним стало проведення міського конкурсу “ТАЛАНТ року”, незмінними меценатами та організаторами якого є благодійний фонд «Копиця». Це чесний і відкритий конкурс на меті якого є підтримка підростаючого покоління, їхньої творчості і вміння. Подяка праці і старанню педагогів, що своїми силами та наполегливістю навчають та мотивують молодих людей до розвитку та професійності.

17 травня у Міському будинку культури вже вп’яте відбулася урочиста ювілейна церемонія нагородження переможців Міського конкурсу «Талант року», у якому брали участь діти та підлітки віком 6-17 років, а також педагоги загальноосвітніх навчальних закладів, шкіл естетичного та спортивного виховання нашого міста.

Понад 100 школярів – переможців та призерів олімпіад, змагань обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, а також педагогів, які виховують талановитих учнів було нагороджено у таких номінаціях: «Нащадки Корольова», «Гордість Ніжина», «Гордість родини», «Національний рекорд», «Унікальна дитина», «Цілеспрямований учень», «Педагог-майстер», «Педагог-дослідник», «Педагог-митець», «Педагог-спортсмен», «Педагог-новатор», «Педагогічний креатив», «Ініціативний педагог», «Учнівський проект», «Хореографія», «Фізична культура і спорт», «Юний талант», «Знавці українського слова», «Музика», «Точні та природничі дисципліни», «Гуманітарні дисципліни», «Образотворче та декоративне мистецтво», «Вокал», «Гран-прі конкурсу «Різдвяні барви».

Розпочав церемонію нагородження міський голова Анатолій Лінник, вручивши одним із номінантів конкурсу цінні подарунки від Ніжинської міської ради.

Схвильовано та гордо піднімалися на сцену дорослі і діти, які вже написали свою сторінку в історію нашого міста, своєю маленькою перемогою.

На святі талановитих ніжинців вітали: Народний депутат України Олександр Кодола, обласні та міські депутати, очільники різних підприємств, установ та організацій міста, видатні ніжинці, освітяни, підприємці, громадські діячі, почесні гості з району та області.

Усі номінанти конкурсу одержали дипломи учасників, солодощі та цінні призи.

Спеціальним гостем стала запрошена зірка – заслужений артист України Дмитро Андрієць, який виконав кілька своїх пісень. Також присутнім дарували свої яскраві виступи Ніжинські творчі колективи та дзвінкоголосі солісти.

Завершилося свято запальною й підбадьорливою піснею, феєрверком, привітаннями, посмішками й квітами від друзів і рідних номінантів.

Щиро бажаємо нашим ТАЛАНТАМ подальших успіхів, знайти себе в житті та щоб обраний шлях був радісним і світлим.

начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю К.Симоненко

18.05.2019