Засідання комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

20 липня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища.

На засідання були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, 5 членів комісії та запрошені громадяни.

У ході засідання розглядались поточні питання та заяви жителів міста. Роботу комісії було розпочато із заяви щодо заміни труб водопостачання по вул. Шевченка.

Директор СЕЗ Борисенко Микола доповів про незаконне підключення споживачів електроенергії по вул. Незалежності та вул. Арвата. Дане питання вирішено тримати на контролі.

Окремої уваги приділили питанню щодо виокремлення площі у будинку по вул. Яворського під архів реєстраційного відділу. Представник газети «Ніжинський вісник» погодилася надати таке приміщення. Комісія дала доручення СЕЗ зробити обстеження опалювальної системи приміщення і подати інформацію через 2 тижні.

Також було розглянуте питання про передачу у власність частину теплотраси по вул..Шевченка. Комісією вирішено запросити представника НАТІ НУБіП для детального висвітлення даного питання.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

21.07.2016