Засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань

18 вересня відбулось засідання постійної депутатської комісії з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища під головуванням Ірини Онокало. На засіданні також були присутні секретар міської ради Валерій Салогуб, начальник відділу з управління та приватизації комунального майна Ніна Федчун та керівники комунальних підприємств.

На порядок денний винесено проекти рішень, що стосувались приватизації об'єктів міської комунальної власності, встановлення зменшеного розміру орендної плати, продовження оренди, оренди майна комунальної власності Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Під час розгляду проектів щодо зменшення орендної плати секретар міської ради Валерій Салогуб зауважив, що потрібно, обов’язково, враховувати думку балансоутримувача.

А також розглянули проект рішення виконавчого комітету «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії по товариству з обмеженою відповідальністю «НіжинТеплоМережі». Відповідно до проекту буде встановлюватися для споживачів послуг централізованого опалення та власників (співвласників) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання, що проживають (розміщені) в житлових будинках та споживачів послуг централізованого опалення в окремих нежитлових будівлях, облаштованих вузлами комерційного обліку теплової енергії розмір внесків за: обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії для споживачів послуг централізованого опалення, що проживають (розміщені) в житлових будинках та в окремих нежитлових будівлях. Також проект передбачає розмір внесків на заміну (формування та утримання обмінного фонду) вузлів комерційного обліку теплової енергії.

Всі питання порядку денного детально розглянуті членами комісії.

Начальник сектора взаємодії із засобами

масової інформації (прес-центр) Ольга Гук

відділу інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

19.09.2019