Засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації

13 липня 2016 року у малій залі Ніжинської міської ради відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації. На комісії був присутній секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Дзюба, депутати міської ради та інші члени комісії.

У ході засідання обговорювались питання щодо присвоєння адрес по вул. Прилуцькій, погодження інвестиційної програми спеціального авіаційного загону на 2017 рік. Метою програми є оновлення зовнішніх мереж трубопроводу, встановлення нових насосів. Рішення підтримано з подальшим винесенням на сесію міської ради. Не залишився і поза увагою кодекс етики депутатів Ніжинської міської ради. Даний проект рішення підтриманий с подальшим винесенням на сесію.

Учасники комісії детально обговорили положення про наглядову раду, а саме юридичні підґрунтя для її утворення; також про раду підприємств при Ніжинській міській раді.

Відділ інформаційно-аналітичного забезпечення

та комунікацій з громадськістю

виконавчого комітету

Ніжинської міської ради

14.07.2016