Затвердили бренд міста «Ніжин-завжди різний»

Сьогодні, 26 лютого на черговій 68 сесії Ніжинської міської ради VII скликання було прийнято важливе рішення для громади «Про організаційні заходи щодо визначення бренду міста Ніжина».

Депутати одноголосно підтримали рішення організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого творчого конкурсу на визначення розробника бренду та брендбуку для міста Ніжина, викладеного у протоколі № 7 засідання організаційного комітету з підготовки та проведення відкритого творчого конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина від 06.02.2020 р.

Прийняття даного рішення дасть можливість провести всі юридичні процедури міському голові. Зокрема, укласти з переможцем конкурсу на визначення розробника бренду та брендбуку для міста Ніжина Михайлівим Владиславом Любомировичем авторський договір. А також виплатити переможцю конкурсу на визначення розробника бренду та брендбуку для м. Ніжина одноразової грошової винагороди за розроблення повноцінного брендбуку для м. Ніжина

Міський голова Анатолій Лінник звернув увагу, що авторські права будуть передані Ніжинській міській об’єднаній територіальній громаді.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю Ольга Гук

29.02.2020