Звернення міського голови та секретаря міської ради з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи на честь двох визначних подій в історії нашої країни: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Український народ вже в сучасний період новітньої історії боротьби за утвердження української державності продемонстрував гідність і прагнення до свободи.

Багато наших співвітчизників на рідній землі в багатьох країнах Європи та світу рішуче піднялися проти злочинного режиму, який хотів проігнорувати прагнення українського народу жити вільно і будувати своє життя на основі європейських демократичних цінностей. У перших лавах борців за нашу свободу були представники молоді. Герої „Небесної Сотні” віддали своє життя за честь, свободу та гідність Української держави.

Ці події стали підтвердженням того, що українці – сильна та незалежна нація, нація гордих, вільних та відповідальних громадян, які здатні відстояти свою свободу.

З нагоди відзначення цього Дня щиро вітаємо учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над нашою землею, добробут й родинна злагода у домівках наших співвітчизників, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

Слава УКРАЇНІ!

Героям СЛАВА!

З повагою, міський голова Анатолій Лінник,

секретар міської ради Валерій Салогуб

20.11.2017