Звітний концерт

27 квітня у міському Будинку культури відбувся щорічний звітний концерт «Збережем вогонь добра» студентів та викладачів КВНЗ «Ніжинський коледж культури і мистецтв імені Марії Заньковецької», якому виповнюється 110 років. На сьогодні коледж - один із провідних мистецьких навчальних закладів нашого регіону, в якому формуються справжні творчі особистості. Студенти та творчі колективи коледжу є постійними учасниками та переможцями обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів та фестивалів. Більшість з них стали викладачами ВУЗу і є гордістю навчального закладу.

На звітному концерті були присутні заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, депутати обласної ради, представники громадськості, протоієрей Михаїл Якубів, ЗМІ та жителі міста.

Відкрив концерт оркестр народних інструментів під керівництвом головного диригента, народного артиста України Миколи Шумського.

Концерт за участю духового оркестру та хору коледжа, народного ансамблю «Ніжин», фольклорного ансамблю «Осоння», солістів-вокалістів, лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів пройшов на високому професійному рівні.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи

та комунікацій з громадськістю

27.04.2018